23 Nisan 2014 Çarşamba
Yumurtalı Fasulye Kavurması
Annemden öğrendiğim bir tarif bu. Severek yerim. Bugün beraber yaptık annemle.
Buzluktaki yarım kilo yazdan ayıklayıp haşlayıp dondurduğum fasulyeyi bir gün önceden buzdolabı kısmına koydum, yavaşça çözüldü.
2 tane kuru soğan yemeklik doğranıp zeytinyağında kavruldu. 3 yumurta kırılıp karıştırılarak pişirilir. Fasulyelerin suyu sıkılır , 2 şer santim kadar kesilir ve bu karışıma eklenir. Beraber 5 dakika kavrulur. Kırmızı toz, karabiber ve tuz eklenip servis yapılır.
Afiyet olsun:)
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder